Първите слънчеви дни след студената зима дадоха старт на дълги разходки по паркове и градинки. Хубавото време приповдигна настроението ми и желанието да експериментирам с различни визии. Като цяло, напоследък се стремя да не се хвърлям прекалено много на fast fashion, а да купувам по-класически модели. Е, понякога се изкушавам, но с мярка. Наскоро си купих mom-fit trousers от Zara. Освен, че е супер удобен, мога и да го нося в различни комбинации – със спортни или по-елегеантни обувки.Най-големият им плюс е, че се съчетават бързо и лесно, а когато имаш пищящо зверче около теб, това е напълно достатъчно!

За разходката ни избрах да го комбинирам с любимите си Adidas Superstar, дълъг елек, риза и новата си чанта от Parfois в цвят коняк. Напоследък, по обясними причини, станах фен на малките чанти. А най-хубавото на тази е, че побира всичко, от което се нуждая. Място за излишни неща – няма!

Що се отнася до гардероба на Димитър, пазарувам предимно от Zara и H&M. И двата бранда имат страхотни и качествени бебешки дрешки.

Photography: 360 Creative Bulgaria

панталон: Zara, риза: Zara, обувки: Adidas Superstar, чанта: Parfois, очила: Chloé, часовник: Parfois, елек: Unknown

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.