Слънце, пясък, солена вода, море…направо като пиша и си представям сцената. Но докато си релаксираме спокойно, не бива да забравяме и грижата за кожата и косата. Аз съм със светла кожа и с лунички, които много харесвам, и за мен е изключително важно да полагам усилено грижи за кожата на тялото и лицето си.

Milky Spray Medium Protection for Face and Body SPF 20 NUXE Sun е продуктът, на който се спрях това лято. Харсвам марката и имат много хубава грижа за лице и тяло. Това, което ме грабна първоначално беше текстурата – разнася се уникално лесно и не лепне. Въпреки че си взех вариант със средна защита – SPF20, мога да кажа, че се сдобих с равномерен тен и нямах изгаряния. В допълнение, спреят има и уникален аромат на сладък портокал, ванилия и свежи цветя. Иначе казано – ухае на лято и море.

Най-любимият ми ever продукт UV Protective Compact Foundation SPF30 на SHISEIDO е с мен вече 5-та поредна година. Просто няма такава пудра! Ползвам я през по-голямата част от годината – между март и октомври и не мога да намеря нещо, което да се доближава до нея. Пудрата е много фина, разнася се изключително лесно и прави тена равномерен. Дори в най-големите жеги не запушва порите, а това, че е водоустойчива я прави топ за плажа. Макар и да е част от слънцезащитната линия на марката, може да се ползва през цялата година.

 Soleil Vitalité Express на La Biosthétique ухае божествено на кокос и защитава косата от влиянието на UV лъчите. Съдържа ценни пшенични пептиди, които подобряват структурата на косъма. Нанася се на суха или леко влажна коса. Взех си го непосредствено преди да замина на почивка и го ползвах всеки ден преди да отида на плаж и вечер след като си измиех косата. Резултатът бе красиво изсветлели кичури от слънцето, запазен нюанс на цвета и здрави краища.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.