Лятото е времето, когато всичко ни изглежда по-хубаво и единствено искаме да се излежаваме необезпокоявани и да релаксираме на някой плаж. Със сигурност не всички, но поне аз ДА. Последните 6 месеца бяха изпълени с всевъзможни емоции, предполагам предизвикани донякъде от настъпили промени в начина ми на живот или от факта, че през ноември навършвам 30. Никога не съм си представяла, че ще изпадна в дупка, криза или каквото там е модерно да се казва. Уви, изпаднах. Даже направо пропаднах 😀

В такива моменти, човек започва да си прави равносметки, да претегля, премерва и т.н., за да стигне до извода, че нещата са, в повечето случаи, много прости. Та, докато бях (все още съм, де) на тази вълна, попаднах на една много лека за четене книжка, която докато си четях си казвах, че всичко, написано вътре си го знам. Знам, знам, но не правя нищо по въпроса, за да променя настоящето си ежедневие. В книгата много лежерно са описани разнообразни малки стъпки и неща, които можем да правим, за да подобрим деня си, седмицата си, годината, а с тях неусетно и живота, и себе си. Бавно, но славно, можем да изградим навици, които след това ще формират мислите и характера ни. Звучи просто, нали?

55C012A9-A6D6-435A-85A6-216C324EB5E7

Книгите на Soul Elements, а също и много други техни нещица, можете да намерите на сайта им www.soulelements.eu , а също и жестокия моден бутик Port.Manto.

 

Enjoy summer, enjoy life, enjoy yourself.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.